Web Analytics Made Easy - Statcounter

در پی وقوع ۲ زمین‌لرزه با قدرت ۶٫۳ و ۶٫۱ ریشتر و ۲۴ پس لرزه با قدرت بالای ۳ و ۴ ریشتر در استان‌ هرمزگان تاکنون پنج نفر جان خود را از دست دادند و خسارات نسبتا شدیدی به بخش‌های مختلف این استان وارد کرده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمز؛ در پی وقوع ۲ زمین‌لرزه با قدرت ۶٫۳ و ۶٫۱ریشتر  و ۲۴ پس لرزه با قدرت بالای ۳ و ۴ ریشتر در غرب استان‌ هرمزگان تا کنون پنج نفر جان خود را از دست دادند و خسارات نسبتا شدیدی به بخش‌های مختلف این استان وارد کرده است، تیم‌های امدادی از سپاه تا هلال‌احمر به منطقه اعزام و استاندار و مسئولان استانی نیز از همان لحظات اولیه بعد از وقوع زمین لرزه با شدت بالای ۶ ریشتر خود را به منطقه زلزله زده رساندند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هیچ کس زیر آوار نیست/ توزیع اقلام امدادی آغاز شد

استاندار هرمزگان گفت: با بررسی دقیق صورت گرفته، اکنون دیگر کسی زیر آوار نیست و وارد فاز توزیع اقلام امدادی و اسکان اضطراری شده‌ایم.

کمپ اسکان موقت در بندرعباس دایر شد

با تاکید استاندار هرمزگان علاوه بر استفاده از ظرفیت سالن‌های ورزشی برای اسکان اضطراری مردم زلزله زده، یک کمپ اسکان موقت نیز در ورزشگاه خلیج فارس بندرعباس برپا شد.

همچنین در شهرستان بندرلنگه نیز توسط جمعیت هلال احمر کمپ اسکان موقت مردم زلزله زده دایر شده است.

تمام ادارات دولتی هرمزگان امروز “شنبه” تعطیل شدند

ستاد مدیریت بحران استانداری هرمزگان در اطلاعیه‌ای اعلام کرد به علت وقوع زلزله‌های پی در پی در استان، تمامی ادارات دولتی و دستگاه‌های اجرایی روز شنبه تعطیل هستند.
دستگاه‌های و نهادهای امدادی، عملیاتی و خدمات رسان همچنان به کار خود ادامه خواهند داد و شامل این تعطیلی نخواهند شد؛ برنامه برگزاری کنکور نیز مطابق برنامه ریزی قبلی برگزار خواهد شد.

دستور وزیر بهداشت برای رسیدگی فوری به آسیب دیدگان زلزله هرمزگان

دقایقی پیش در تماس تلفنی با رییس اورژانس کشور و رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، خواستار رسیدگی فوری و آمادگی مراکز درمانی بیمارستان‌های این استان و بسیج همه امکانات برای پذیرش مصدومان حادثه زلزله شب گذشته هرمزگان شد.

وی در تماس تلفنی با رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان تاکید کرد: ارائه سریع خدمات درمانی مطلوب به مصدومان حادثه زلزله انجام گیرد.

وزیر بهداشت همچنین به جعفر میعادفر، رییس اورژانس کشور ماموریت داد تا در محل حادثه حاضر شود.

در این تماس تلفنی همچنین دکتر حسین فرشیدی رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به حضور فعال اورژانس پیش بیمارستانی و کادر تخصصی درمان برای ارائه خدمات به مصدومان، گزارشی از اقدامات انجام شده توسط اورژانس، اقدامات تشخیصی و رسیدگی‌های درمانی به آسیب دیدگان زلزله، به وزیر بهداشت ارائه کرد و از آمادگی کامل بیمارستان‌های هرمزگان برای اقدامات درمانی آنان خبر داد.

وی گفت: تیم‌های واکنش سریع و تکنسین‌های فوریت‌های پزشکی به منطقه سایه‌خوش و سایر روستاهای اطراف بندرلنگه اعزام شده‌اند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در این تماس تلفنی با اشاره به آماده باش تمامی نیروهای اورژانس و کادر درمان افزود: تمام بیمارستان‌های استان در آماده‌باش کامل هستند و آمبولانس‌های این دانشگاه به همراه امکانات کامل خدمات اورژانس از بندرعباس به بخش مهران اعزام شده است.

شمار فوتی‌های زلزله در بخش مهران هرمزگان به ۵ نفر رسید

مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان با اشاره به مصدومیت ۳۹ نفر در زلزله بامداد امروز گفت: امدادرسانی به مصدومان زلزله هرمزگان با تمام امکانات در حال انجام است.

به گزارش روابط عمومی استانداری هرمزگان، مهرداد حسن زاده اظهار داشت: بعد از وقوع چندین زمین لرزه مهیب در هرمزگان تمام بیمارستان‌های استان هرمزگان به حالت آماده باش کامل درآمدند.

وی افزود: کادر درمان و تکنیسین‌های بخش‌های مختلف نیز در حالت آماده باش هستند و کار امداد و خدمات درمانی را انجام می‌دهند.

حسن زاده گفت: تاکنون این زلزله ۵ فوتی برجای گذاشته و شمار مصدومان پذیرش شده در بیمارستان‌های بندرخمیر و لنگه به ۳۹ نفر رسیده است.

وی با اشاره به اینکه مصدومان در حال مداوا هستند و خدمات درمانی لازم به آنها ارائه می‌شود گفت: عملیات امدادرسانی در حال انجام است و تیم‌های عملیاتی در مناطق زلزله حاضر هستند.

اعزام کادر درمان مدیریت درمان تامین اجتماعی هرمزگان به مناطق زلزله‌زده

غلامعباس مومنی مدیر درمان تامین اجتماعی هرمزگان در گفتگو با خبرنگار هرمز با اشاره به زلزله ساعتی قبل در غرب استان اظهار کرد : در لحظات اولیه زلزله ۶/۱ ریشتری در غرب استان ، ضمن آماده سازی بیمارستان خلیج فارس جهت پذیرش و ارائه خدمات درمانی به بیماران ناشی از آسیب های زلزله غرب استان هرمزگان ، بلافاصله پس از زلزله اول دو دستگاه آمبولانس به همراه تیم درمان به مناطق زلزله زده اعزام شد.

وی ادامه داد : با هماهنگی مدیریت درمان تامین اجتماعی هرمزگان و همچنین بسیج جامعه پزشکی استان ؛ اعزام ۲ آمبولانس به همراه تیم درمان شامل ۶ پرستار و یک اکیپ امدادگر به ظرفیت ۸ نفر ، با تجهیزات کامل و ظرفیت تمام داروها به امدادرسانی مردم مناطق زلزله زده شتافتند

مومنی افزود : بیمارستان خلیج فارس بندرعباس نیز اعم از اورژانس و بخش های آن همچنین آماده خدمات دهی و پذیرش احتمالی بیماران در مناطق زلزله زده غرب استان است.

اعزام نیرو و اقلام امدادی به کانون زلزله غرب هرمزگان/ کمپ اسکان اضطراری در بندرعباس برپا می شود

مختار سلحشور ، مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان هرمزگان در تشریح آخرین جزییات زلزله غرب استان اظهار کرد: زلزله ای به بزرگی ۶.۱ در مقایس ریشتر و عمق ۱۰ کیلومتری زمین روستای سایه خوش از توابع شهرستان بندرلنگه را در ساعت ۰۲:۰۲:۰۷ بامداد امروز ۱۱ تیرماه لرزاند.

وی افزود:این زمین لرزه تاکنون ۱۳ پس لرزه به دنبال داشته که به دلیل شدت زلزله ها در مناطق مختلف استان نیز احساس شده است.

مهندس سلحشور افزود:تاکنون ۲۳ منطقه شهری و روستایی کانون زلزله مورد ارزیابی قرار گرفته که شدت آسیب در روستاهای سایه خوش، دژگان، کوشک، حشم حود تایید شده و بررسی ها نیز همچنان ادامه دارد.

وی ادامه داد: تعداد ۱۵ تیم عملیاتی شامل ۶۰ نیروی عملیاتی و یک تیم آنست به مناطق متاثر از زلزله اعزام و اقلام امدادی در حال ارسال به منطقه است.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان هرمزگان در پایان از برپایی کمپ اسکان اضطراری در شهر بندرعباس خبر داد و گفت:جهت رفاه حال شهروندان بندرعباسی کمپ اسکان اضطراری در ورزشگاه ۲۰ هزار نفری خلیج فارس در حال برپایی است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان کمپ اسکان اضطراری مناطق زلزله زده استان هرمزگان خدمات درمانی اقلام امدادی لرزه با قدرت وزیر بهداشت تماس تلفنی هلال احمر زمین لرزه آماده باش غرب استان خلیج فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۷۹۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا،بهرام عین‌اللهی، از برنامه وزارت بهداشت برای گسترش مراکز دندانپزشکی دولتی خبر داد و گفت: در دولت سیزدهم تا کنون ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در بخش دولتی ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه تلاش ما فعالیت مراکز دندانپزشکی دولتی به صورت دو یا سه نوبته در طول شبانه روز است، افزود: یکی از راه‌های تقویت خدمات دندانپزشکی، افزایش تعداد مراکز و ساعات کاری آنها در بخش دولتی است و حتی به دنبال برون سپاری خدمات دندانپزشکی هستیم تا دندانپزشکان بتوانند با استفاده از امکانات بخش دولتی، خدمات مورد نیاز را با تعرفه دولتی به مردم ارائه کنند.

عین اللهی، حضور در بین مردم و دیدار چهره به چهره با آنها را از برنامه‌های وزارت بهداشت در دولت عنوان کرد و گفت: در سفر‌های استانی رئیس جمهور، میز ارتباطات مردمی وزارت بهداشت برای رسیدگی به مشکلات مردم برپا شده و باعث آشنایی با مشکلات مردم و اتخاذ تصمیماتی برای مقابله با کاستی‌ها می‌شود.

وزیر بهداشت، عمده مشکل مردم در این منطقه از تهران را مربوط به بیمه اتباع بیگانه فاقد شناسه و دسترسی به برخی دارو‌های خاص دانست و افزود: در این منطقه داروخانه‌های زیادی فعال هستند؛ اما نیاز است که خدمات دارویی تقویت و داروخانه‌های مرجع همانند ۱۳ آبان از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران، راه اندازی شود. البته برخی از مشکلات مردم این منطقه مربوط به سایر دستگاه‌های اجرایی است که به آنها منعکس می‌شود.

عین اللهی همچنین در خصوص دسترسی به برخی دارو‌های بیماران خاص، گفت: دارو‌ها دو دسته‌اند؛ برخی از آنها جنبه درمانی و برخی دیگر جنبه نگهداری دارند. متأسفانه برخی بیماری‌های ژنتیکی، دارو و درمان مؤثری ندارند و دارو‌های آنها بیشتر جنبه نگهداری دارند. خوشبختانه شرکت‌های دانش بنیان دارو‌های مشابه خارجی را با کیفیت بالا تولید می‌کنند؛ اما برخی بیماران به استفاده از دارو‌های خارجی اصرار دارند که این موضوع، تخصصی و نیازمند نظرات پزشکان متخصص است، اما آنچه مسلم است، نه تنها در کشور بلکه در بسیاری از کشور‌های منطقه، تقاضا برای دارو‌های تولید شده در شرکت‌های دانش بنیان ایرانی وجود دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حضور ۷۷۰ امدادگر برای امدادرسانی به سیل‌زدگان ۱۳ استان/ اسکان اضطراری ۳۴۴ نفر
  • زیرساخت های بردسکن نیازمند رسیدگی فوری از سوی مسوولان استان است
  • کمک هزینه ۱۸ میلیاردی برای درمان مددجویان کمیته امداد هرمزگان
  • افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی
  • عجیب‌ترین دستور در یک استان؛ منشی‌های خانم ممنوع شدند!
  • ملاقات مردمی رئیس کل دادگستری هرمزگان با ۲۱۸ نفر از مراجعین در محل نماز جمعه بندرعباس
  • وزیر بهداشت: مراکز دندانپزشکی دولتی افزایش می‌یابد
  • ایجاد ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در دولت سیزدهم
  • وزیر بهداشت خبر داد؛ افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی
  • برپایی نمایشگاه سلامت در بندرعباس